Valentina Cristea – despre magia vizuala a poeziei genelor

2 months ago
562

Valentina Cristea are 24 ani dar spune că a rămas cu numărătoarea și sufletul undeva la 22. A fost pasionată de la vârste fragede de domeniul ingineriei. A terminat studiile de licență în Ingineria Calității în cadrul Facultății de Inginerie Industrială și Robotică a Universității Politehnica din București în 2019, urmând apoi în mod firesc studiile de master pe același profil, iar disertația bate la ușă în această vară. Nu are emoții. Îi place foarte mult ce studiază și se consideră mereu o fire curioasă dornică să învețe tot ce e nou. Iar povestea ei de abia începe…

➡ Bună Valentina. Povestește puțin despre tine.

Îmi place să fiu înconjurată de oameni cu care să împărtășesc idei, de la care să învăț și pe care să îi ajut în diverse situații. Încă de mică am cochetat cu lumea vizualului, am făcut parte dintr-un cerc de fotografie și film în orașul meu natal, Buzău, timp de 5 ani, unde am participat la diverse concursuri și festivaluri, atât ca protagonistă în filme de scurt metraj sau fotografii cât și ca regizor, scenarist. Mi-a fost deschis astfel apetitul pentru a fi pe scenă, așa că am continuat în anii de gimnaziu, liceu, dar și facultate să prezint spectacole, dar și să joc în diverse piese de teatru.

Aceasta este latura mea artistică, însă foarte atașată sunt și de ce fac pe plan profesional. Activez în domeniul IT, ca liant între echipa de programare și cerințele din business, unde, aplic diverse metode de calitate ca să maximizez satisfacția consumatorilor organizației în care lucrez, categoric, alături de o echipă tare dragă mie! Echipă pe care o știi și tu foarte bine 😀

➡ Cum și când a început povestea ta pe rețelele social media – Instagram/Facebook și mai nou TikTok? Care e povestea din spatele genelor tale de poveste?

Hei! Tot timpul am fost o fire curioasă și tehnică. Mi-a plăcut mereu să fiu la curent cu noile tendințe, să am conturi active pe rețelele aflate în trend și să urmăresc toate platformele în vogă, astfel că am cont pe cele trei platforme menționate de tine, dintre care cea mai utilizată la acest moment de mine este Instagram. Acolo mă simt ca acasă cu toate tool-urile.

➡ Cum arată comunitatea ta? Cât de des iți scriu, cum reactionezi la feedback-ul lor?

Comunitatea e formată din oameni dragi, oameni pe care îi cunosc mai mult sau mai puțin, însă cu toții sunt faini. Urmăresc la rândul meu extrem de mulți oameni talentați și care creează conținut de calitate.

Nu pot spune că am o relație de influencer- comunitate cu oamenii care mă urmăresc, însă oricând sunt întrebată detalii despre o activitate făcută și postată răspund și interacționez cu mare drag, iar la rându-mi întreb, apreciez și comentez postări ale celorlalți. Cred că este foarte drăguț ca atunci când apreciezi contentul cuiva să îl lași să știe acest lucru trimițându-i feedback, contează enorm.

Iar pentru că există un val de hate aproape extremist în online, un sfat simplu și care ne ferește de experiențe mai puțin plăcute, inundate de cortizol este acela că atunci când nu ne place contentul postat de o persoană mai bine trecem peste, nu mai urmărim sau să încercăm să fim diplomați și empatici atunci când ne exprimăm opinia.

➡ Care crezi că sunt atuurile tale în acțiunile pe care le faci pentru a promova servicii în zona de beauty și make-up?

O să ofer un răspuns primit drept compliment de multe ori: culoarea ochilor (cred). Dar poate și mai mult, chiar dacă vorbim despre poze, atitudinea contează enorm! Să poți transmite mesajul dorit și prin intermediul pozelor. Sunt model de fotografie de tip beauty de aproximativ 10 ani. Am colaborat o lungă perioadă de timp cu un make-up artist din orașul meu natal, iar din 2016 am avut plăcerea să o întâlnesc pe Tabya Tabuica, un exemplu de perseverență și ambiție în domeniul extensiilor de gene din România și nu numai.

Tabya Tabuica este o femeie puternică, ce reușeste cu succes să îmbine cariera, cu viața personală! Este mama de gemene și mai doar de câteva luni a unui băiețel, lash stilist cu experienta de peste 10 ani, fondatoarea si Trainerul primei Academii în domeniul extensiilor de gene: „Tabya Lash Academy” din Romania și organizatorul propriilor programe de instruire profesională.

De asemenea, este si Fondatorul, PR și Coordonatorul Profesional al primului salon specializat în extensii de gene din țară: Tabya Eyelashes & Beauty, salon situat în nordul Bucureștiului, iar afacerea sa ocupă un loc de frunte în industria frumuseții.

Avem o colaborare tare plăcută, bazată pe prietenie și profesionalism. Am încredere totală în ideile și cunoștințele Tabyei și tot timpul rămân uimită de lucrările ei impecabile, care chiar și după atâta timp mă surprind extrem de plăcut, și nu doar pe mine! Aud tot timpul remarci despre cât de bine mă încadrează noile extensii de gene, cum îmi pun în valoare trăsăturile. Ador shooting-urile cu Tabya și echipa ei! Ne distrăm și lucrăm foarte bine împreună.

 

➡ În această perioadă cu pandemia, cum ți-a fost influentață activitatea profesională?

Din fericire, activitatea profesională nu mi-a fost deloc influențată negativ. Am continuat lucrul de acasă, unde atât eu, cât și întreaga echipa, ne-am dat seama că putem funcționa și comunica bine, ajutând astfel business-ul să își continue drumul ascendent.

➡ Ce planuri ai pentru perioada următoare?

Mă așteaptă un nou proiect amplu, extrem de interesant la muncă și sunt entuziasmată să fac parte din el, atenția mea focusându-se pe acest lucru. De asemenea, pentru că îmi place tare mult să călătoresc, iar anul cu pandemia mi-a „furat” această plăcere, încerc să planific o vacanță. Follow me să vedeți ce am ales ca destinație!

➡ Cum arata o zi din viața ta atunci când faci storie-uri pe Instagram/TikTok?

Sunt o fire spontană, așadar, așa arată și zilele din viața mea: spontane! Nu îmi pregătesc amănunțit contentul. It comes with the events. Când mi se pare ceva interesant și de share-uit, yey, insta-story 😀

➡ Un mesaj pentru cititori. Ce vrei să le transmiți?

Înconjurați-vă de povești frumoase și sănătoase! Urmăriți oameni care excelează în domeniile lor și urmați-le exemplul! Mama mea îmi spunea mereu: „Nu există nu se poate”și chiar așa este, dragilor! Testat! Vă transmit calde îmbrățisări virtuale!

PHOTO CREDIT: Tabya Tabuica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us

Social Media connect

Creative

Inspiratie
a
autobronzant

Alina Nichiteanu și o poveste estivală cu Ziaja pe val

Alina Nichiteanu are 35 ani si a absolvit Facultatea de Psihologie, iar ulterior si-a dat masterul la ASE – Managementul Serviciilor de Sanatate, in 2011. Lucreaza in industria pharma de mult timp si aici vorbim de zona de medicamente RX-uri...

2
Cosmin Neacsu

Cosmin Neacşu este creatorul lui Little Edu, primul supererou animat din România

3
Andrada Popa

Bucharest Playhouse – Un loc unde se antreneaza actori si se construiesc oameni

4
influencer

Valentina Cristea – despre magia vizuala a poeziei genelor