• Creative
  • Journal
  • Patricia Todor-Ghițulescu – De la culorile din modă la culorile energiei spiritului

Patricia Todor-Ghițulescu – De la culorile din modă la culorile energiei spiritului

2 months ago
146

Patricia Todor-Ghițulescu la aparat, pregătită de povestit. Ca să intrăm în subiect creativ. Cine este ea? Ca să o cităm, până la vârsta de 29 de ani a trecut prin multe faze, dorințe, încercări, reușite și eșecuri. Dar azi e mai plină de energie și radiază în culorile curcubeului din toți porii. Care e explicația? Ne răspunde ea.

“Ideea e simplă. Dintre toate visele mele, ce a rămas întotdeauna în sufletul meu a fost organizarea de evenimente și dorința de a ajuta oamenii să crească, să se dezvolte. Pentru că de când mă știu, tot ce am învățat am dat mai departe, pentru că fiecare dintre noi are dreptul să învețe și să evolueze. Așa am ajuns și la ideea EvolutivOm, iar dacă am văzut o persoană că are nevoie de sprijin, l-am oferit fără să stau pe gânduri.”, ne-a mărturisit ea.

Patricia adoră muntele și marea, în egală măsura. Tot ce ține de natură și aventură îi place până la ultima celulă și catenă de ADN.  “Cel mai mult îmi place să practic snowboard și kitesurfing, pentru că pot sta și o zi întreagă lipită de apă sau de pârtie fără să mă plictisesc. În rest, îmi place să fac trasee la munte, să înot, să călătoresc. ” Dar am invitat-o aici pentru a povesti despre BALANCE Camp. Ce este acest concept vom afla împreună…

➡ Cum si de ce s-a nascut EvolutivOm ?Ce inseamna si de unde numele?

EvolutivOm a apărut după ce mi-a venit ideea evenimentului Balance Camp, un retreat prin intermediul căruia dorim să susținem oamenii în evoluția lor și să îi încurajăm să acorde mai multă atenție lumii interioare decât celei exterioare, pentru a se putea înțelege mai bine.
Dar simțind că ar trebui să ofer mai mult decât un eveniment, am creat EvolutivOm, un concept ce are ca scop crearea unei comunități de oameni cu aceleași dorințe, valori și idealuri, care își doresc să transmită mai departe tot ce au învățat și ce i-a ajutat în viață. Un “trib” care să fie suport pentru cei din jur, care își doresc să se dezvolte continuu.

Evolutiv = care se dezvoltă treptat și neîntrerupt
Om = Ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulat
Cumva numele completează perfect ce vreau să transmit și ce îmi doresc să fac de acum încolo.

Stiu ca urmeaza in noiembrie un eveniment aparte . Detaliile din spatele acestui concept

Săptămâna viitoare, de pe 20 pe 22 noiembrie are loc prima ediție Balance Camp, care se va desfășura într-un loc magic și anume satul Veseud din Sibiu. Vom fi înconjurați de natură și liniște, pentru că vrem să ne echilibrăm din toate punctele de vedere și este necesar un cadru prielnic pentru a face asta.

Toate activitățile pe care le-am pregătit pentru weekend-ul viitor au pornit de la ideea că fiecare dintre noi merită să devină cea mai bună versiune a sa, dar pentru a face asta este important să ne deconectăm de agitație, de obiceiurile care nu sunt benefice pentru noi, de toate emoțiile negative. Astfel putem să ne regăsim, să înțelegem unde ne putem îmbunătăți și astfel să devenim mai calmi, mai relaxați, mai fericiți în fiecare zi a vieții noastre.

Am plănuit multe activități frumoase, pe care abia așteptăm să le împărtășim:

– clase de Yoga
– meditație
– respirație holotropică
– dans conștient
– terapie cu mandale și culori
– sound journey
– jam session
– atelier Iubirea de Sine

Te așteptăm săptămâna viitoare să afli ce am pus la cale!

Alege si argumenteaza alegerea

Yoga/pilates

Yoga pentru că mă ajută să mă centrez și să trăiesc în prezent.

reiki/theta healing

Reiki m-a atras întotdeauna, pentru că este fascinantă lumea energetică. Am început recent un curs de Reiki și sunt super fericită pentru că sunt o mulțime de informații interesante de aflat de acolo.

munte/mare

Aici o să răspund că le iubesc pe amândouă în egală măsură. Sunt constănțeancă și toate verile le-am petrecut la mare, pot spune că sunt un delfin în corp de om 😀 Iar muntele mă trage spre el și eu nu refuz. Aerul acela puternic și curat, mirosul de pădure, foșnetul frunzelor, cântecul păsărelelor și șuierul copacilor. Cum să nu îl iubești?

rock/latino

Hip hop :)) always my life 😀

filme horror/drama

Când eram mai mică îmi plăceau filmele horror, dar acum nu mă mai încântă, dar nici dramele nu sunt wow. Așa că mai bine o comedie bună.

Mesaj pentru cititori

Fiți super tari în fiecare zi! Visați, visați și transformați toate visele în realitate. Luptați până se întâmplă totul așa cum vreți voi. Pace și iubire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us

Social Media connect

Creative

Inspiratie
g
germania

MARIANA NASTASE – O poveste cu si despre fashion pe Instagram

Manafu scria prin 2019 despre Instagram si posta fotografia de mai jos pe blogul sau. Pe atunci erau in Romania peste 4.000.000 de conturi iar azi eu banuiesc ca cifra se apropie de 5.000.000 chiar daca prinde avant din urma...

2
Alexandrion

Adu magia de sarbatori in casa ta si traieste momente calde cu Alexandrion HOT!

3
cbd

La TIMISOARA avem prima cafenea cu focus pe CBD. Cand si in Bucuresti?

4
aplicatie

Lavinia Iancu și povestea unei aplicații cu aromă de cămine studențești – ReFEEL