• Creative
  • Journal
  • Oferte de 1 MAI și de Paște de la 89 de lei pe noapte. Hai si tu pe litoral!

Oferte de 1 MAI și de Paște de la 89 de lei pe noapte. Hai si tu pe litoral!

2 months ago
91

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 stațiuni de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele.

În cei 15 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turiști care au rezervat peste 4 milioane de nopți de cazare. Ce surprize ne-a pregătit în acest an vom afla împreună de la Raluca Hatmanu care coordonează partea de comunicare.

➡ Ce surprize a pregatit litoralulromanesc.ro pentru romanii care vor sa evadeze in mini-vacanta de Paste pe litoralul romanesc?

Răspunsul cel mai scurt: cu oferte speciale și cu o mare dorință de a ne bucura împreună de primele zile de vacanță din acest sezon pe litoralul românesc. Hotelierii de la Marea Neagră așteaptă cu mare entuziasm primii oaspeți din acest an, cu atât mai mult cu cât anul trecut, de Paște și 1 Mai, ne-am aflat în stare de urgență și nici nu s-a pus în discuție ideea de a merge pe litoral sau în orice altă destinație. Prin urmare, în această perioadă premergătoare sărbătorilor, atât hotelierii, cât și deținătorii de terase și magazine lucrează intens prin amenajarea spațiilor verzi, lucrări de cosmetizare, curățenie și igienizare.

În ceea ce privește tarifele, hotelierii s-au pregătit pentru toate tipurile de turiști: și pentru cei care doresc doar să se cazeze și să decida la fata locului programul de vacanta, si pentru cei care vor sa aiba o vacanta fara griji, cu mesele pascale si alte servicii incluse.

Daca vorbim doar despre cazare, avem urmatoarele preturi calculate pentru un sejur de 3 nopti:

Mamaia 2 stele – de la 345 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Mamaia 3 stele – de la 627 Lei/2 persoane/ sejur 3 nopti
Mamaia 4 stele – de la 759 Lei/2 pers/ sejur 3 nopti , cu mic-dejun inclus

In sudul litoralului, avem urmatoarele preturi:

Eforie Nord 2 si 3 stele – de la 258 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Eforie Nord 4 stele – de la 732 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti, mic-dejun inclus
Neptun-Olimp 3 stele – de la 292 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Costinesti 2 stele – de la 213 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Costinesti 3 stele – de la 324 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Venus 3 stele – de la 390 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti
Saturn 3 stele – de la 687 Lei/2 persoane/sejur 3 nopti, mic-dejun inclus

Daca vorbim despre pachete complexe, cu servicii incluse, atunci, in Mamaia, avem la 3 stele, un sejur de 3 nopti, de la 915 Lei pentru 2 persoane, iar la 4 stele, de la 1008 Lei pentru 2 persoane. In sudul litoralului, la 3 stele, cu pensiune completa si tratament, un sejur de 3 nopti costa 1338 Lei pentru 2 persoane, iar un sejur cu all inclusive costa 1797 Lei pentru 2 persoane.

➡ Ce statiuni sunt deja pregatite de sezonul estival ?

În minivacanță vor fi deschise peste 100 de unitati de cazare clasificate, apartinand tuturor statiunilor litorale. Ele vor functiona cu respectarea deciziilor actuale, care prevad functionarea la o capacitate de 70%. Pentru servirea meselor, hotelierii vor deschide terasele si le vor pregati cu incalzitoare.

➡ Care sunt pachetele pentru family in perioada iunie – septembrie ?

Operatorii de pe litoralul romanesc s-au pregatit inca de anul trecut pentru primirea turistilor in conditii de pandemie, si chiar au facut-o intr-un mod serios si responsabil. Pentru perioada iunie-septembrie, mai multi hotelieri au facut amenajari noi, au renovat camere, receptii sau au construit spatii noi pentru servirea meselor in aer liber, locuri de joaca pentru copii sau alte facilitati diverse care sa asigure un climat sigur si relaxant pentru oaspetii care le trec pragul.

➡ Dincolo de serviciile de cazare și mic-dejun, ce activităti conexe și pentru petrecerea timpului liber găsesc turiștii la mare în aceasta perioadă?

Întrucât Paștele și 1 mai coincid anul acesta, numeroși hotelieri au venit in intampinarea persoanelor care doresc sa serbeze sarbatorile pascale la mare cu pachete care includ, pe langa cazare, mesele complete servite sub forma de bufet suedez, cina in seara de Inviere, pranz festiv, diverse activitati pentru copii, spectacole cu muzica live, sesiuni de masaj si multe alte surprize.

De exemplu, un hotel de 4 stele din Mamaia, propune un pachet de Paste care include urmatoarele servicii: Surprize dulci pentru copii la sosire, early check-in si late check-out, 1 acces la Delfinariu& Microrezervatie, dejun pe data de 01.05, cina in seara de Inviere pe 01.05, primire in noaptea de Inviere cu cozonac, pasca, oua rosii, dejun Pascal Traditional pe 02.05, cina cu muzica Live pe 02.05 cu divertisment pentru copii, spatiu special amenajat pentru copii. Un alt hotel de 3 stele din Venus ofera, pe langa cazare si mese, transport gratuit catre Vama Veche si retur, un alt hotel de 3 stele din Neptun, transport in noaptea de Inviere la biserica.

In acelasi timp, turistii pot sa viziteze zona veche a orasului Constanta, cu Portul Turistic Tomis, pot face excursii individuale in zona Dobrogei continentale, pot vizita Cheile Dobrogei – un loc unic in tara, cramele de pe litoral sau manastirile reprezentative ale zonei. Variantele de petrecere a timpului sunt diverse, iar Dobrogea si litoralul sunt foarte ofertante.

➡ Un mesaj pentru cititori

Să vină la mare și să se bucure de o vacanță în aer liber, evident cu respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Putem și trebuie să fim responsabili pentru binele comun, dar, în același timp, putem și să ne găsim soluții pentru a ne bucura de viață, de mare, de sărbători. Chiar dacă mai limitați decât în vremurile obișnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us

Social Media connect

Creative

Inspiratie
a
autobronzant

Alina Nichiteanu și o poveste estivală cu Ziaja pe val

Alina Nichiteanu are 35 ani si a absolvit Facultatea de Psihologie, iar ulterior si-a dat masterul la ASE – Managementul Serviciilor de Sanatate, in 2011. Lucreaza in industria pharma de mult timp si aici vorbim de zona de medicamente RX-uri...

2
Cosmin Neacsu

Cosmin Neacşu este creatorul lui Little Edu, primul supererou animat din România

3
Andrada Popa

Bucharest Playhouse – Un loc unde se antreneaza actori si se construiesc oameni

4
influencer

Valentina Cristea – despre magia vizuala a poeziei genelor