La TIMISOARA avem prima cafenea cu focus pe CBD. Cand si in Bucuresti?

2 months ago
87

La Timisoara s-a deschis recent prima cafenea ce comecializeaza produse obtinute prin prelucrarea sau inserarea CBD-ului ca materie prima de baza, cafenea situata pe strada Lucian Blaga, numarul 12, in vecinatatea Pietei Libertatii, o zona de atractie a orasului.

In completarea bauturilor pe baza de CBD si cafea, CBD2GO comercializeaza si smoothies, beri, energizante, dar si produse alimentare dintr-o paleta larga pentru toate gusturile, precum negrese, briose, batoane proteice, ciocolate, biscuiti, guma de mestecat, muguri etc.

Dupa cum sugereaza si numele, cafeneaua comercializeaza produse care sunt destinate consumului exclusive “to go”, ca o masura de prevenire si lupta impotriva SARS-CoV-2. Va invitam sa incercati cee ace noi va pu nem la dispozitie si sa va bucurati de multiplele efecte benefice ale substantei miraculoase a secolului XXI.
Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie cu orice informatie, la numarul de telefon: 0758961475, sau pe retelele de socializare
(Facebook/Instagram). Pentru detalii suplimentare sau comenzi, va invitam sa accesati www.cbd2go.ro, produsele noastre putand ajunge la dumneavoas tra prin serviciul de curierat intr-un in terval de timp optim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us

Social Media connect

Creative

Inspiratie
g
germania

MARIANA NASTASE – O poveste cu si despre fashion pe Instagram

Manafu scria prin 2019 despre Instagram si posta fotografia de mai jos pe blogul sau. Pe atunci erau in Romania peste 4.000.000 de conturi iar azi eu banuiesc ca cifra se apropie de 5.000.000 chiar daca prinde avant din urma...

2
Alexandrion

Adu magia de sarbatori in casa ta si traieste momente calde cu Alexandrion HOT!

3
cbd

La TIMISOARA avem prima cafenea cu focus pe CBD. Cand si in Bucuresti?

4
aplicatie

Lavinia Iancu și povestea unei aplicații cu aromă de cămine studențești – ReFEEL