BMW Concept i4, privind către viitor

1 year ago
443

BMW a inaugurat un nou capitol în istoria, oferind astăzi publicului primul său gran coupé electric. Concept i4 reprezintă o privire către BMW i4, programat să intre în producţia de serie în 2021 ca primul model electric al BMW Group în clasa medie premium. Modelul oferă o abordare complet nouă a excelenţei dinamice pentru care BMW este renumit şi combină designul sportiv elegant şi modern, cu spaţiul şi funcţionalitatea unui Gran Coupé cu patru uşi – la care se adaugă condusul cu zero emisii locale.

BMW Concept i4 (Vedere frontală)

Conform domnului Adrian van Hooydonk (Vicepreşedinte Executiv BMW Group Design), “BMW Concept i4 aduce electrificarea în centrul mărcii BMW“. “Designul este dinamic, curat şi elegant. Pe scurt: un BMW perfect care rulează fără emisii.” Valorile remarcabile ale trenului de rulare includ o autonomie de 600 km, putere de până la 530 CP și o acceleraţie de la 0-100 km/oră în aproximativ 4,0 secunde, viteza maximă fiind de peste 200 km/oră. Cu toate acestea, calităţile de condus ale modelului Concept i4 nu pot fi exprimate doar prin numere, livrarea silenţioasă a puterii creând o senzaţie complet nouă de dinamism.

BMW Concept i4 (Vedere laterală)

“Designul Concept i4 prezintă proporţii fantastice, un caracter expresiv puternic şi, desigur, multă atenţie pentru detalii”, adaugă Domagoj Dukec (Directorul BMW Design). “Prin ecranul central curbat BMW (Curved Display), am redefinit orientarea spre conducător specifică BMW într-o manieră foarte elegantă. În acelaşi timp, Concept i4 aduce un sentiment de plăcere a condusului durabil”, completează acesta. Ca parte a pachetului, Concept i4 include numeroase detalii de design exterior şi interior, acestea urmând să-și facă apariţia atât la BMW i4, cât şi la alte automobile de serie cu propulsie electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us

Social Media connect

Creative

Inspiratie
a
autobronzant

Alina Nichiteanu și o poveste estivală cu Ziaja pe val

Alina Nichiteanu are 35 ani si a absolvit Facultatea de Psihologie, iar ulterior si-a dat masterul la ASE – Managementul Serviciilor de Sanatate, in 2011. Lucreaza in industria pharma de mult timp si aici vorbim de zona de medicamente RX-uri...

2
Cosmin Neacsu

Cosmin Neacşu este creatorul lui Little Edu, primul supererou animat din România

3
Andrada Popa

Bucharest Playhouse – Un loc unde se antreneaza actori si se construiesc oameni

4
influencer

Valentina Cristea – despre magia vizuala a poeziei genelor